Música

Concert Studio confirma que es presentarà al concurs per organitzar el festival al Palau de Pedralbes

L’empresa de Martín Pérez formalitzarà la candidatura aquest divendres

La promotora Concert Studio ha confirmat que aquest divendres es presentarà al concurs que ha obert la Generalitat per optar a organitzar un festival al Palau de Pedralbes. El termini per optar-hi venç aquest dissabte. Segons les bases, el permís d’ocupació tindrà una durada de tres anys (2023, 2024 i 2025) entre els dies 19 de juny i 2 d’agost. La promotora fa deu anys que s’ocupa d’organitzar-hi el Festival Jardins Pedralbes, des que es va posar en marxa el 2013. Pel seu escenari hi han passat noms com ara Bob Dylan, Patti Smith, Nile Rodgers & Chic, Earth, Wind & Fire, The Jacksons, Josep Carreras, Julio Iglesias, Lana del Rey, Carla Bruni, Pet Shop Boys, The Cranberries, Rufus Wainwright, Sara Baras, Mariah Carey o James Blunt, entre d’altres artistes.

Es tracta d’una convocatòria de la Direcció General del Patrimoni aprovada per Economia de licitació per adjudicar un permís d’ocupació temporal sobre uns espais de la finca, on s’ubica el Palau de Pedralbes, per dur a terme un esdeveniment musical.

Poden participar en aquesta licitació totes les persones físiques i jurídiques, espanyoles o estrangeres, que tinguin plena capacitat d’obrar, d’acord amb els articles que comprèn la secció 1a del capítol II, títol II, llibre I de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, i que no estiguin incurses en cap de les circumstàncies compreses en l’article 71 de la mateixa norma.

El cànon del permís d’ocupació, que és un dels criteris d’adjudicació, s’estableix en un mínim de 458.055 euros, impostos no inclosos, per la duració total del permís d’ocupació, això és, tres anys, millorable a l’alça per les persones interessades en la presentació d’ofertes.

El passat 11 de gener, la promotora responsable de la celebració del Festival Jardins Pedralbes, Concert Studio, va denuncia que l’edició d’aquest estiu es trobava en l’aire perquè encara no tenia el vistiplau de la Generalitat, responsable del palau i els jardins que l’allotgen. Concert Studio va esgrimir que fa un any i mig que esperen un conveni i disposen d’una carta firmada per la secretària general de la Presidència durant el mandat de Quim Torra en què se’ls autoritza a celebrar-lo també aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda