Llibres

Olot

Vilacoba explora la literatura eròtica en una nova trilogia

Es pot estimar dos homes a la vegada? Aquest interrogant és l’eix de la primera novel·la de la nova trilogia de l’escriptora olotina Sílvia Vilacoba, amb la qual aprofundeix en el gènere de la novel·la amorosa eròtica, tal com va fer a l’anterior protagonitzada per les trigèmines del Port de la Selva, la Mar, la Sol i l’Ona. Ara, ha presentat Lady Paula i, per primera vegada, ho fa en llengua castellana per arribar als lectors del Perú, on un amic promotor la introduirà en el mercat sud-americà.

Vilacoba explica que fa el salt al mercat sud-americà, arran dels dos cursos internacionals que va seguir durant la pandèmia, perquè, a Catalunya, no trobava referents femenins del gènere. A més, hi va afegir que, en aquesta nova aventura, també vol introduir-se en la venda en línia i l’edició electrònica.

La protagonista de Lady Paula és una advocada d’un prestigiós bufet de Barcelona, que no vol saber res dels homes per un succés que li va passar de petita després de la mort del seu pare. Quan menys s’ho espera, coneix en Giorgio, un italià vital propietari d’un local de cites, i en Marc, un empresari de Platja d’Aro, que encarna el prototipus d’home amb la vida solucionada. Sílvia Vilacoba ha remarcat que no explora el poliamor en sentit estricte, però sí que hi ha relacions paral·leles.

En la seva sisena novel·la, doncs, Vilacoba explora el gènere eròtic i, segons explica ella mateixa, amb personatges propers i reals i en entorns propers com Olot, Barcelona, el Port de la Selva i Milà.

Vilacoba, doncs, vol fer el salt al mercat sud-americà. De fet, algunes de les novel·les anteriors ja les havia editat en català i castellà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona