Arts escèniques

arts escèniques

L’opera comunitària del Liceu, premi Max de teatre

‘Runa’, de Lali Ayguadé, l’actor Pere Arquillué i l’actriu Marina Salas també han estat guardonats

El teatre amb segell català ha rebut aquest dilluns el reconeixement a la creació escènica de l’Estat. La primera òpera comunitària de la Fundació del Liceu, “La gata perduda”, ha estat distingida com a millor espectacle musical o líric de l’any als XXVI Premis Max, segons informa l’ACN. La cerimònia, que ha tingut lloc al Teatre Falla de Cadis i ha estat trufada d’actuacions musicals, ha premiat l’espectacle “Runa”, de Lali Ayguadé, amb dues estatuetes: la de millor coreografia i intèrpret femenina. L’actor Pere Arquillué ha recollit el primer Max de la seva carrera per l’obra “L’adversari”, mentre que Marina Salas ha rebut ex aequo amb Marta Nieto el Max per “La infamia”. Laura Clos “Closca” ha estat reconeguda amb el millor disseny d’il·luminació per “Rojos”.

Entre els premis que ja tenien nom abans de la cita destaca el que ha rebut el Tricicle, el Max d’Honor, pel conjunt de la seva trajectòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia