Arts escèniques

L’adaptació d’un llibre de Casavella i una peça de circ dins d’una peixera, destacats de les Beques Barcelona Crea al Grec

El Festival Grec va presentar ahir els deu projectes de les Beques Barcelona Crea que es podran veure aquest estiu, en què destaca Los juegos Feroces, una adaptació musical de la novel·la El día del Watus’, de Francisco Casavella, que ha dut a terme Iván Morales i que comptarà amb les interpretacions d’Enric Auquer, Àlex Monner, Xavi Sáez, David Climent, Raquel Ferri i Bruna Cusí. Es podrà veure el 14 i 15 de juliol a Paral·lel 62 i serà un primer tast de la versió teatral que s’estrenarà en un futur al Teatre Lliure. La producció pren la forma d’una particular missa laica en honor del messies Watusi durant la qual es presentarà l’adaptació del primer volum de la novel·la. El retrat en tres volums de la vida de Fernando Atienza, es plasmarà amb una primera part que presentarà una relació històrica amb la música i els espectacles de varietats, inclourà moments per escoltar, o fins i tot per ballar al ritme de la música que punxarà el mateix Iván Morales.

Altres espectacles són La veu submergida, una peça de circ que es desenvolupa dins d’una peixera, de Maria Palma Borràs i que es podrà veure a la Fundació Joan Brossa el 5 de juliol. També destaquen en dansa Tengo un problema contemporáneo, de Carmelo Salazar i Bea Fernández, i Celebration. Un baile hablado, sobre les vivències de la ballarina Montse Colomé. També es podrà veure l’experiència sensorial Pulipas pinataban mis sábanas

.

També es podran veure cinc nous projecte de Creació i Museus, un programa de maridatges entre equipaments de diferents àmbits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia