Arts escèniques

Girona, la protagonista de la 30a edició de Nit de Poetes

El Pati de les Magnòlies serà novament l’escenari de la vetllada literària que tindrà lloc el 15 de setembre a les 9 del vespre

L’espectacle, a més de recitar poetes d’avui, es dedicarà a fer un repàs històric al llarg dels anys de poetes que han escrit sobre la ciutat

Trenta anys son una bona excusa per mirar enrere i celebrar les tres dècades de la vetllada literària Nit de Poetes. Organitzada per la coordinadora Nit de Poetes i l’associació Amics de la UNESCO de Girona, aquest any la 30a edició se celebrarà el 15 de setembre novament –i ja en fa 13 edicions– al marc escenogràfic del Pati de les Magnòlies (en cas de pluja, a l’auditori Josep Irla) de l’Edifici de la Generalitat. I si bé el format de l’espectacle d’una hora de duració es mantindrà com a les anteriors edicions, la segona part s’ha volgut situar com a protagonista la ciutat de Girona, evocada a través del poetes que al llarg dels anys han escrit a l’entorn dels seus racons, places, carrers, monuments i vivències.

Dirigit per Martí Peraferrer, Girona. ciutat de versos. 30 anys de Nit de Poetes, comptarà amb la participació de joves actors de l’Escola de Teatre El Galliner, el Grup Jove de Sardanes del GEiEG coordinat per Gemma Sadurní i Pere Bussé, i també amb l’actuació del duet de glosa Margarida Joanmiquel i David de la Higuera; i la coordinació plàstica de Mar Vivó.

Abans, a la primera part, coordinada i presentada per Lluís Lucero, es recitaran poemes de Lluís Bosch, Adam Manyé, Carme Romia i Anna Gual, a més de dedicar un homenatge al poeta iranià Abbas Kiarostami. També intervindran els guanyadors dels XLII Jocs Florals i Literaris Escolars de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.