Arts escèniques

Figueres a Escena posa en marxa les residències tècniques d’estiu amb la companyia Trashèdia AP-7

Figueres a Escena, la programació escènica i musical de l’Ajuntament de Figueres, posa en marxa les residències tècniques d’aquest any amb tres grans novetats en mostres de projectes escènics, que estan en creació des de l’any passat. Aprofitant la baixada d’activitat al Teatre Municipal durant l’estiu s’acollirà a tres joves companyies, Trashèdia AP-7, Uku Pacha i Las Calatrava. D’altra banda, el festival cada estiu programa un cicle de concerts gratuïts a l’aire lliure per promocionar artistes locals i formats més íntims.

L’objectiu, a banda d’oferir un suport tècnic a les companyies, també és donar l’oportunitat al públic de veure propostes escèniques en un estat més embrionari, per tal que puguin entendre millor el procés creatiu d’una peça i puguin compartir amb les companyies les seves sensacions sobre aquesta experiència. Els assajos són gratuïts, però cal inscriure’s prèviament a [email protected]

Trashèdia AP-7 serà la primera a fer residència del 17 al 21 de juliol

Trashèdia AP-7, companyia dirigida per Quim Palmada, va ser becada amb una Beca Agita 2022 de l’Ajuntament municipal pel projecte escènic híbrid Fins i tot les rentadores. Es tracta d’una reinterpretació lliure del mite de Caín i Abel per parlar de la repetició de la violència en la humanitat i la condemna de la solitud del primer assassí des del TikTok, el cos i la paraula. La mostra, amb les reserves pràcticament exhaurides, serà oberta al públic el divendres 21 de juliol a les 19:00 hores al Teatre Municipal el Jardí. Mentre que la proposta d’Uku Pacha serà el 3 d’agost i la de Las Calatrava el 24 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia