Música

salt

La Mirona obre el curs musical amb una bona dosi de rock

La sala La Mirona de Salt obrirà aquest cap de setmana un nou curs musical amb les dues jornades del nou festival Mirorock, que entre el divendres 22 i el dissabte 23 de setembre inclourà vuit bandes nacionals i internacionals, en una clara reivindicació del rock com a gènere que sembla que està perdent força entre les noves generacions. Per contrarestar aquesta sensació de crisi, divendres hi actuaran dos grans guitarristes actuals, el britànic Ben Poole i el nord-americà Jared James Nichols, en una nit que obriran i tancaran els saltencs Bigblack Rhino amb dues formacions diferents. Dissabte, el festival continuarà amb els gironins Silverflame; dues bandes madrilenyes, els clàssics Burning i els més joves Sexy Zebras, i els cadavèrics i sempre eficients Los Tiki Phantoms, que una estona abans hauran tocat també al FestiSurf de Castell d’Aro.

El rock en formes diferents també serà present a La Mirona amb els concerts del músic argentí Gustavo Cordera, que va ser fundador i líder de Bersuit Vergarabat, el 19 d’octubre, i del duet empordanès Cala Vento, que el 22 desembre hi presentarà el seu flamant Casa Linda dins del festival Neu! I també hi haurà rock molt dur amb la banda gironina Morphium, que encapçalarà el 20 d’octubre un cartell completat per Erio i Head Injury, i amb Hard Buds, que presentarà el seu recent Fire l’1 de desembre. A més, la banda manxega de trash metal Angelus Apatrida arribarà el 19 de gener amb el seu Aftermath.

No hi faltaran unes quantes tribute bands: Queen Forever (29 de setembre), ABBA The New Experience (18 de novembre), The Other Side Tribut a Pink Floyd (2 de desembre) i l’homenatge als grups argentins Soda Stereo i Enanitos Verdes, a càrrec de Caio Arancio i El Russo y los Planetarios, respectivament (11 d’octubre), a més de The Bazaga’s (21 d’octubre) i Di-versiones (15 de desembre). El 9 desembre hi haurà el també clàssic concert de recollida de joguines, amb Tremens, Sinatra i Innat, i el concert de Nadal de Mishima tindrà lloc el 29 de desembre. Temporada Alta portarà a La Mirona el DJ i productor francès Vitalic, el 6 d’octubre, i Albert Pla, l’11 de novembre, i el Curtcircuit programarà Julieta i Ariox el 17 de novembre. Reggae per Xics encapçalarà el 7 d’octubre el festival familiar de Llet Nostra, amb activitats d’11 a 20 h, i la programació de tardor de La Mirona inclourà també propostes tan variades com ara Rebujitos, Blake, Lágrimas de Sangre i Alba Moreno.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia