Cinema

Festival de cinema

Sitges obté un 13% més de recaptació i demana noves infraestructures

El Festival de Sitges tenia venudes fins abans-d’ahir 78.744 entrades i ha augmentat un 13,11% la recaptació respecte als mateixos dies de l’edició passada. Ho va explicar als periodistes el director del festival, Àngel Sala, que va fer una crida perquè es pensi en nous espais, “cosa que permetria més repeticions de pel·lícules, més possibilitats per a projeccions de premsa, i vindria més gent”. “Això no té sostre”, va subratllar, i va afegir-hi que des de fa anys es considera que el festival podria “aprofitar” alguns equipaments de la ciutat costanera o fins i tot “reconvertir-ne alguns”.

La possibilitat de construir un auditori municipal és “a sobre de la taula des de fa temps i, fins i tot, era als programes dels partits polítics que van concórrer a les darreres eleccions municipals la necessitat de disposar d’un auditori municipal”, va explicar Àngel Sala. La principal sala del certamen és privada, l’auditori de l’hotel Gran Melià, on també s’allotgen la majoria de convidats, es fan les rodes de premsa, sessions de fotos i entrevistes... Sala va indicar: “Hi ha moltes possibilitats i tots estem parlant sobre això, sobre el que és possible i quan.”

Sobre l’edició del 2024, Àngel Sala va avançar que continuarà comptant amb una trentena de films en la secció oficial, perquè el públic ho demana, i espera que la vaga d’actors als Estats Units se solucioni, perquè es rodin noves pel·lícules que puguin programar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia