Cultura

Cant coral a la Giralda

La Giralda de l'Arboç ha programat per dissabte un concert de la Coral Càrmina per celebrar el bicentenari de la proclamació de la independència de Colòmbia, Argentina, Mèxic i Xile. Per això, l'Ajuntament ha convidat al concert als cònsols d'aquest quatre països. En l'actuació també hi prendrà part la cantant Antonia Contreras, acompanyada pel grup instrumental Atientas, que interpretaran peces del repertori popular hispanoamericà.

El programa combinarà la música coral amb poesies i cançons d'autors de renom internacional. S'obrirà amb una peça que s'identifica com la primera obra coral de les Amèriques, Hanacpachap cussicuinin, en llengua quítxua. També interpretaran cançons com ara Te recuerdo Amanda, de Víctor Jara, i Me gustas cuando callas, amb text del poeta xilè Pablo Neruda i música del mexicà Blas Galindo. A més, per a aquest concert, Atientas està musicant el poema de Gabriel García Márquez Si alguien llama a tu puerta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.