Cultura

Santi Millán estrena 'late show' a TV3

'Boqueria 357' es desenvolupa en un pis de la Rambla, des d'on es cridarà els espectadors perquè hi participin en directe

L'actor Santi Millán torna a TV3 en un nou 'late show' situat en un pis de la Rambla. Pel 'Boqueria 357', hi passaran cada dimecres a partir de les 22:45, amics i coneguts de tot tipus on, a part de conversar-hi, no s'escaparan de posar-se davant dels fogons o de realitzar algun espectacle.

Aquesta setmana, el campió del món en elaboració de pizzes, Fabián Martín, serà l'encarregat de posar-se al davant dels fogons. Per ajudar a païr el sopar, Paula Vázquez, prepararà sangria i, per xerrar una estona, el primer convidat serà l'actor Paco León.

Cada dimecres, en directe, Santi Millán començarà el programa animant a tots els telespectadors a anar a la Rambla perquè participin en el programa. Els demanarà diferents coses: que portin un objecte que els faci nosa a casa, que l'ajudin a imitar un vídeo curiós que circula per internet,... A més, el programa comptarà amb espectacles (com la demostració de com fer una escultura de gel), entrevistes amb personatges coneguts i, per posar punt i final al programa, els famosos més amants de la cuina ensenyaran a cuinar un plat que es convertirà en el sopar de tots els qui els trobin al pis.

L'última aventura de Millán a la televisió catalana va ser A pèl tour, espai amb el qual va recórrer territoris d'arreu de Catalunya en copresentació amb el seu amic José Corbacho. Abans d' A pèl, va formar part de l'equip de col·laboradors habituals d'Andreu Buenafuente en programes com La cosa nostra o Una altra cosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Pol Wagner crea el seu tercer disc amb intel·ligència artificial

girona
girona

Enyorat Joan Domènech

girona
exposició

Al fons del mar, al centre de la Terra i a la lluna amb Jules Verne

barcelona
música

Fonso Castillo publica ‘Las ganas de verte’, una cançó per afrontar una pèrdua

girona
TEATRE

Carme Sansa capitalitza un drama sobre l’empatia entre jueus i palestins

BARCELONA
Cultura

Mor Juan Brujo, líder de la banda d’extrem metal Brujería

patrimoni

La Sagrada Família escalarà l’any que ve els 172’5 metres

Barcelona
cultura

El festival Premià del Mal reunirà escriptors de novel·la negra i criminòlegs

premià de mar
Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona