Música

GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

El Pati Cultural 2024 tindrà lloc a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona durant el cap de setmana del 17 al 19 de maig, coincidint amb Girona, Temps de Flors. El programa consta de vuit actuacions musicals i teatrals gratuïtes que tindran lloc al pati de la Casa de Cultura. Com a novetat del Pati Cultural 2024 s’obre l’Espai de Mostra per donar suport a la producció i exhibició i per presentar projectes culturals emergents als programadors de les comarques gironines. Dins l’espai de mostra, el divendres 17 de maig al matí tindrà lloc una taula rodona en què es presentaran quatre companyies: l’Associació Grop amb l’espectacle Sempreviva; La Sola Teatre, amb Invents; la Cia. Per Nassos, amb El gran circ, i el Projecte I.G.L.U., amb La brúixola dels desitjos. També s’hi presentaran les companyies Associació del Gremi Teatral i de l’Humor amb Lift, Cobosmika Company amb Fools, Última Vértebra amb Cove i Verena Kuenzel amb Wunderbar.

La programació del Pati Cultural s’obrirà divendres 17 a la tarda amb el grup liderat per Genni Frias, Genni Knows, i el seu espectacle, El moment. L’endemà hi haurà tres actuacions: la música de Sotrac amb Herència, el seu tercer disc; el grup musical Bivac, un dels grups emergents amb més projecció actualment, i el Col·lectiu La Moderna, que mostrarà alguns dels seus projectes educatius de referència: la Girona Marxing Band i La Moderna Big Band.

El diumenge 19 de maig hi haurà quatre actuacions més. La companyia El Galliner presentarà una reflexió sobre el futur amb l’espectacle Spoiler. Babaflow & B Lion oferiran la seva música, que fusiona diversos gèneres, incloent-hi el rap, el rap en català, el dancehall i l’afrobeat, entre altres. El grup musical de pop alternatiu català Mapapi actuarà amb el seu espectacle Calfreds. Finalment, l’escola universitària ERAM presentarà Mostra de veu, un espectacle que sorgeix de l’assignatura d’interpretació i veu del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

patrimoni

Distinció europea per a l’Hort Petit del monestir Pedralbes

barcelona
llengua

Plataforma per la Llengua homenatjarà els seus socis en els onzens premis Martí Gasull

barcelona
PATRIMONI

Enllestida amb èxit la fosa de la nova campana ‘Carme’ de Mataró

MATARÓ
Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona
CÒMIC

La il·lustradora Marika Vila guanya el Gran Premi Comic Barcelona

Barcelona
Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella