Cinema

Un concurs de curtmetratges amb mòbil en el marc del festival de cinema de Blanes

Un concurs de curtmetratges amb mòbil és una de les activitats que tindran lloc en els propers dies en motiu del I Blanes Costa Brava International Film Festival. Estarà obert a la participació de tothom que vulgui posar a prova la seva creativitat i l’objectiu és realitzar un curtmetratge amb el telèfon, amb un termini màxim de 48 hores. Els equips no tenen un màxim de participants i cadascun d’ells haurà de tenir un responsable amb qui l’organització estarà en contacte. En el concurs hi haurà tres categories: la ‘junior’ per a nois i noies fins a 13 anys; la ‘juvenil’, per a joves d’entre 14 i 18 anys, i una ‘adults’, per a la resta. Cada equip podrà presentar un treball i serà un jurat especialitzat qui s’encarregarà d’emetre el veredicte.

Les bases del concurs es troben a la web del festival, on també es pot descarregar i emplenar el full d’inscripció. La durada dels curtmetratge ha de ser d’un mínim d’un minut i un màxim de cinc. Han de ser rodats a Blanes, amb exteriors del municipi que es puguin reconèixer fàcilment per legitimar aquesta condició. Pel que fa a la temàtica, és donarà a conèixer el dia de la presentació del concurs, que tindrà lloc al Teatre de Blanes el dissabte 11 de maig.

El I Blanes Costa Brava Internacional Film Festival se celebrarà entre l’11 i el 18 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]