Música

Música

L’Empordà Music Festival creix

Oques Grasses, Els Catarres, Figa Flawas, La Fúmiga, caps de cartell de la tercera edició d’aquest festival que tindrà lloc a la Bisbal d’Empordà el 26 i 27 de juliol

L’Empordà Music Festival ha presentat avui la programació de la tercera edició, on la novetat més destacada és que el festival creix i passa d’un a dos dies. La festa començarà amb concerts gratuïts divendres 26 de juliol a partir de les 19 h, parades de food trucks, mostra d’artesania i servei de bar, al mateix recinte del Passeig Marimon Asprer i a l’escenari a l’antic camp de futbol. Per aquest primer dia, l’organització aposta per grups emergents, grups revelació i grups locals com Pelat i Pelut, Flashy Ice Cream, Alaire i Ven’nus.

Per a l’endemà, dissabte 27 de juliol, que serà el dia gran, s’han programat els els concerts d’Oques Grasses, Els Catarres, Figa Flawas, La Fúmiga, Coco, DJ Carles Pérez de Ràdio Flaixbac (emissora oficial del festival per segon any consecutiu) i qui tancarà la nit serà la DJ Dolça. La segona jornada arrencarà a les 5 de la tarda i acabarà ben entrada la matinada.

Un cartell cultural de dos dies format per 9 grups i 2 discjòqueis que, com les passades edicions, incorpora els grups del moment del panorama musical català i moltes veus femenines.

Com han destacat els organitzadors, el festival no només creix en dies, sinó també en espai, aforament i serveis. El recinte serà més gran, ocuparà més llargada del Passeig, i la pista de concerts serà més ample amb una capacitat total per a 8.500 persones. L’Empordà Music Festival fa un salt qualitatiu i passa de festival petit a festival gran, fent-se encara més competitiu, en tots els sentits, amb els altres certàmens de la zona. També més furgonetes de menjar i més barres, gràcies a la col·laboració de l’organització amb dues entitats més del municipi el Club Bisbal Bàsquet i la Colla Sense Vàlvules. Per tal d’evitar les possibles cues, es manté la venda online de fitxes de begudes.

Es poden comprar a la web del festival www.empordamusicfestival.cat , juntament amb les entrades que ara tenen de 20 i 30 euros. Finalment, també es reforçaran les zones d’aparcament i s’habilitaran fins a 9 pàrquings, 50.000 m2 d’aparcament, per al públic assistent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]