Música

música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium, demà al Parc Art de Cassà de la Selva

Durant quinze hores hi haurà actuacions en tres escenaris, a càrrec també d’altres discjòqueis i productors com ara Dosem, Eelke Kleijn, Blondex, Crazy P, Gaya Brisa, Julian Jeweil i Melanie Ribbe

“Delirium entra en una dimensió mai vista als seus esdeveniments. Un festival de música immersiu, amb un espectacle multidisciplinari que creix en artistes, assistents, espai, aventura i màgia. Un univers fantàstic en localitzacions naturals increïbles i un show impressionant. I tu ets part d’ell…” Així es presenta el festival de música electrònica Delirium que tindrà lloc demà, dissabte 11 de maig, al Parc Art de Cassà de la Selva, amb activitats des de les 12 del migdia fins les 3 de la matinada del diumenge. De fet, la franja matinal, de 12 a 4 de la tarda, estarà dedicada a activitats familiars. El prestigiós discjòquei i productor alemany Sven Väth serà el cap de cartell del festival, on tancarà les sessions i actuacions de l’escenari principal. En total, hi haurà tres escenaris per on passaran al llarg del dia uns divuit artistes, entre ells Blondex, Crazy P, Gaya Brisa, Julian Jeweil, Melanie Ribbe i el gironí Dosem fent un tàndem amb l’holandès Eelke Kleijn. L’entrada general per a tota la jornada té un preu de 37 euros i es pot adquirir al web del festival: deliriummusicfestival.com . Delirium també prepara altres festivals en la mateixa línia l’11 d’agost al Mas Sorrer de Gualta i el 5 d’octubre a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]