Música

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

El festival inclourà en la seva 21a edició un total de catorze concerts, també a Salt, Barcelona i Sant Feliu de Guíxols, amb noms com ara Nashville Pussy, Zombi Pujol, Crocodiles i Agua Bendita

In-Somni, el Festival Internacional de Música Independent dirigit per Jaume Massaguer, recupera aquest any la “itinerància musical” en la seva 21a edició, i ha programat concerts de catorze grups i solistes de diferents gèneres a Besalú, Salt, Sant Feliu de Guíxols i Barcelona. Demà dissabte el festival iniciarà la seva activitat amb un triple concert al teatre Cal Tronc de Besalú, protagonitzat pel saragossà Bigott, el grup gironí Ojos Pardos i el duet Strings Attached (19 h, 12 euros). Avui també tindrà lloc al mateix escenari un altre concert, dins del cicle Besalú a Escena, a càrrec de Marina BBFace & The Beatroots i Sergi Estella (20 h, 10 euros), també organitzat per Fest Serveis, la nova empresa de Massaguer.

In-Somni continuarà amb el concert de Zombi Pujol i Terra Stercore, el 7 de juny a La Mirona de Salt. El festival es completarà amb dos concerts a la sala Wolf de Barcelona, l’11 de juliol amb Nashville Pussy i Paüra i el 12 de juliol amb Crocodiles i Catástrofe Club, i per al dissabte 13 de juliol ha programat un concert amb Agua Bendita, Batec i Againsters a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]