Art

ART

El Festival Vadart torna amb més art, música i enologia

La primera part tindrà lloc a Vilajuïga i Pau, on s’han programat deu activitats musicals i d’arts escèniques i dues exposicions d’art

El Festival Vadart celebrarà la quarta edició de la seva proposta cultural itinerant de la fusió de l’art, la música i l’enologia, que tindrà lloc en espais singulars de les comarques d’Alt i Baix Empordà i Pla de l’Estany.

La primera part del Festival se celebrarà a Vilajuïga i Pau, del 24 de maig al 6 de juliol, amb un total de deu activitats musicals i d’arts escèniques i dues exposicions d’art. Totes les activitats del Festival Vadart compten amb l’al·licient de les degustacions de productes DO de l’Empordà, gentilesa d’Empordàlia, amb la finalitat de promocionar l’enoturisme i potenciar el talent local i donar suport a la creativitat artística en un sentit ampli. Empordàlia acollirà els concerts el Celler d’Empordàlia (Vilajuïga) i seran d’entrada gratuïta.

La inauguració d’aquesta quarta edició la celebrarem el divendres 24 de maig amb un concert a càrrec del duet Reyko que presentaran el seu darrer àlbum Fantasía. A Vilajuïga actuaran també Cat Klezmer (25 de maig), Dabú i Ricard Vallina (25 de maig), Strambòtics (5 de juliol), Mireia Zamora (6 de juliol)

A la Església romànica de Sant Martí de Pau oferirà un concert gratuït el 15 de juny a càrrec de la Rusó Sala, que actuarà acompanyada del Cor de Pau i d’Ian Sala. Mentre que a la Sala-Teatre ubicada al Centre Cívic de Pau tindran lloc les altres actuacions: Ominira (15 de juny), Paco Viciana amb el tenor Eduard Mas (16 de juny), Lili Lenfant amb Madame Moustache (16 de juny), Versonautas (28 de juny).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia