Música

Música

El Posidònia Fest creix més enllà del Port de Mataró

En la quarta edició, que tindrà lloc del 29 al 31 d’agost, el festival compta amb Lluís Gavaldà i Judit Neddermann com a caps de cartell

El Posidònia Fest surt per primer cop aquest any del Port de Mataró, on mantindrà el seu centre neuràlgic i on es continuaran programant els concerts amb artistes de més renom. L’organització, però, aposta per integrar el festival a la ciutat, i s’inclouran concerts a la Nau Gaudí i a la plaça Santa Maria, al centre de Mataró. El festival, a més, creix també en nombre de dates i passa de tres a quatre jornades. Com informa ACN, se celebra del 29 al 31 d’agost, consolidant-se com la darrera gran cita cultural de l’estiu a la ciutat. Pel que fa al cartell, els principals reclams són enguany el líder dels Pets, Lluís Gavaldà, que arriba a la capital del Maresme acompanyat del també músic de la banda Joan-Pau Chaves, i la cantautora maresmeca Judit Neddermann.

Segons l’organització, amb aquesta sortida del festival de la que és la seva “casa”, al Port de Mataró, és vol potenciar la recerca de nous públics, amb la connexió amb el centre de la ciutat, sovint distanciat de l’ecosistema portuari. En qualsevol cas, el Posidònia Fest busca un creixement sostingut, sense oblidar el seu format d’èxit.

Un dels codirectors del festival, Carles Moreno, explica en declaracions al’ACN que els concerts continuaran sent de mitjà format, amb 400 persones assegudes, molt a prop de l’escenari, i que la programació continuarà combinant noms consolidats amb propostes emergents: “Volem arribar a més gent, dins el ’format Posidònia’”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia