Cultura popular

La Fira Argillà d’Argentona sorprèn amb el cartell de Mariscal

La Fira Internacional de Ceràmica Argillà d’Argentona ha sorprès amb un cartell obra de l’artista Javier Mariscal a qui aquest any se li havia encarregat el disseny del càntir d’aquesta 74ena edició. El director del Museu, Oriol Calvo, explica que després de quaranta anys de convocar un concurs per encarregar el cartell han optat per fer un canvi i encarregar-lo als artistes de prestigi que dissenyen el càntir de la festa o autors emergents. “Ens ajuda molt a promocionar l’activitat tenir autors de renom fent el cartell” hi afegeix.

El cartell que anuncia les dates de la festa dels propers 5, 6 i 7 de julio mostra “diferents càntirs ballant amb molta alegria” tal i com destacava el mateix Mariscal del seu disseny i pendent de desvetllar el segon encàrrec que serà el propi càntir que es donarà a conèixer les properes setmanes.

La festa que organitza el Museu del Càntir i l’Ajuntament d’Argentona omplirà els carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres.

La fira d’Argentona està agermanada amb les altres fires “Argillà” que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia) i els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d’Argentona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia