Arts escèniques

ESPECTACLES

Torroella, epicentre de la màgia amb un Fimag multitudinari

El Fimag situa aquest cap de setmana Torroella de Montgrí en l’epicentre de la màgia, amb més de 3.000 entrades venudes i una ocupació del 90%, per a un programa d’activitats que va ahir al vespre va culminar amb la gran gala internacional.

El públic va gaudir de les actuacions de l’il·lusionista alemany Topas, guardonat amb diversos premis internacionals, i la darrera guanyadora del concurs Got Talent, Celia Muñoz. Els assistents també van poder apreciar el talent d’artistes com ara la finlandesa Jaana Felicitas, amb el número Floating Chair, o el Mag Marín amb un hilarant xou d’il·lusionisme combinat amb música i humor.

Entre les propostes programades ahir, hi havia un dels millors manipuladors del panorama internacional, David Díaz, que va arribar per enlluernar el públic amb la seva millor producció Avarice; o la mirada alternativa en La Màgia Singular, categoria que va explorar el vessant més personal d’aquest art, amb propostes diverses: Antonio Martínez viatjant en el temps; Manu Llari desafiant la lògica i el misteri; o Magio López i el jove català jove Sergi Armentano, que arribava de Hollywood després d’haver actuat davant estrelles com ara Charlize Theron, Jason Derulo i Lebron James.

En l’apartat de màgia popular, els participants van combinar la disciplina amb tècniques com ara el clown, el teatre o fins i tot els jocs de màscares. Per finalitzar la jornada, la Màgia Golfa, protagonitzada per Albert Vidal, va presentar un xou màgic i divertit amb il·lusions impressionants, números íntims, dosis de riure i misteri. La dotzena edició del certamen continuarà avui al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia