Música

música / arts escèniques

El 20è Festival Emergent concentrarà la programació en un cap de setmana

El festival del Gironès tindrà lloc del 4 al 7 de juliol a Vilablareix, Fornells de la Selva, Madremanya i, com a novetat, Cassà de la Selva

El Festival Emergent celebrarà la seva 20a edició en quatre localitats del Gironès en un sol cap de setmana, entre el 4 i el 7 de juliol. El festival tindrà lloc en dies successius a Vilablareix, Fornells de la Selva, Madremanya i, com a nova incorporació, Cassà de la Selva. Com sempre, el festival organitzat per Fringe amb el suport dels ajuntaments implicats i del Consell Comarcal del Gironès combinarà la música amb altres arts escèniques com ara el circ, la dansa, el teatre, la poesia o la màgia, i també el talent emergent amb artistes consagrats.

El dijous 4 actuaran a Vilablareix Les Anxovetes, Julot, Yael Brusca, Circ Los, Joaquín Matas i Momi Maiga. El divendres 5, a Fornells de la Selva hi tindran lloc les actuacions de Roger Mas Marc Parrot, Julot, Pere Rafart, Zero en Conducta i Marc Buxaderas. A Madremanya, el dissabte 6 hi haurà Quimi Portet, Joan Garriga i Madjid Fahem, Silver & Gold, Planeta Impro, Xescu Acekes i Brodas Bros. I el festival es tancarà el diumenge 7 de juliol a Cassà de la Selva amb Socunbohemio, Guillem Roma, Cia Impàs, Alosa, Godai Garcia i Mario López. A més, com és tradicional, el fotògraf David Julià tancarà cada nit amb un reportatge o fotosketch de la vetllada. Aquest any s’avança l’horari i totes les nits del Festival Emergent començaran a les 20 h. El preu de l’entrada per nit és de 12 euros, a la venda anticipada en línia; de 16 euros a la taquilla, i de 5 euros per als menors de 8 anys. També hi ha un abonament per als quatre dies per 36 euros. Tots els dies hi haurà servei de bar i menjars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia