Música

Una veu forta després de vint anys

El festival banyolí (a)phònica celebrarà la seva 20a edició –tota una proesa per a un festival realment independent– amb una intensa programació de tres dies, sense comptar algunes activitats paral·leles prèvies, amb un concert gratuït del cantant portuguès Salvador Sobral al seu escenari més popular, el Juanola La Muralla. Sobral ja va actuar a l’(a)phònica el 2019, dos anys després de guanyar Eurovisió, però ara el festival el recupera en aquesta edició commemorativa en què ha volgut fer un petit repàs de la seva pròpia història amb diversos artistes que són reincidents a Banyoles.

Un altre concert destacat d’aquesta vintena edició serà el del navarrès Gorka Urbizu, excantant de Berri Txarrak, que hi presentarà, per primera vegada a les comarques gironines, el seu projecte en solitari.

Albert Pla & The Surprise Band, La Iaia –també Ernest Crusats tot sol, amb poques hores de diferència–, The Gramophone Allstars Big Band, Les Anxovetes, Momi Maiga, Alba Carmona, Marina Herlop, Mireia Calafell & Nil Ciuró, El Pony Menut, Hip Horns Brass Collective, Markooz i, entre altres propostes molt variades, els multireincidents Cor de Teatre, amb la seva Operetta, passaran per diferents escenaris de la capital del Pla de l’Estany per celebrar que la veu de l’(a)phònica continua sonant ben forta i afinada després de dues dècades, gràcies en bona part a la direcció de l’empresa cultural Alter Sinergies.

(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles Del 28 al 30 de juny www.aphonica.banyoles.cat/2024/


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia