Música

Sílvia Pérez Cruz, cap de cartell de la quarta edició del F’Estiu

La Diputació de Girona ha estat la seu de la presentació, aquest matí, de la quarta edició del festival F’Estiu de Calonge i Sant Antoni , que ha comptat amb la participació de Jordi Camps, vicepresident i diputat delegat de Cultura de la Diputació de Girona, Jordi Soler, alcalde de Calonge i Sant Antoni, i Francesc Sánchez Carcassés, director artístic del certamen. Serà del 5 al 17 d’agost, en una edició plenament consolidada com un festival d’estiu de proximitat. Així, el municipi vol continuar impulsant aquest esdeveniment, que té com a màxim objectiu projectar la música popular amb intèrprets de casa nostra i promoure nous espectacles de manera preferent, sempre a uns preus assequibles.

El F’Estiu es manté fidel a una línia de programació musical popular que vol arribar a tots els públics. Enguany s’hi preveu organitzar sis concerts en dos escenaris diferents a l’entorn del castell de Calonge en els que destaca la diversitat de ritmes i estils, i on tindran cabuda la cançó d’autor, el soul, la música llatina, la sardana i la clàssica, entre d’altres. Sílvia Pérez Cruz és la cap de cartell d’enguany i completen la programació The Gramophone Allstars Big Band, Telva Rojas amb la Selva Big Band Latin Orquestra, Guillem Roma, les cobles La Principal del Llobregat i Ciutat de Girona, i GIO Symphonia.

Jordi Camps, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Girona, ha dit que “el F’Estiu és una excel·lent proposta que se suma a la resta de propostes culturals que tenim a les comarques gironines durant l’estiu. A més, la seva programació fuig del que ens tenen acostumats els grans festivals d’estiu a la Costa Brava”. Per la seva banda, l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, ha afegit que “aquest és un festival familiar i de proximitat adreçat a aquella gent que realment vol passar una estona agradable escoltant bona música en un espai ideal per als concerts”. Pel director artístic del festival, Francesc Sánchez Carcassés, el F’Estiu “intenta que tothom que estigui a Calonge i Sant Antoni o a la Costa Brava trobi cada dia una proposta diferent, que sempre hi hagi un concert d’acord amb els seus gustos musicals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia