Música

música

Parellop obre amb ‘Una llum al camí’ una sèrie de singles que sortiran al llarg del 2024

Inclou la col·laboració especial del jove cantant gironí de música urbana Hattyy

El grup gironí de pop-rock Parellop ha estrenat una nova cançó, Una llum al camí, amb el qual s’inicia una sèrie de singles que el grup anirà publicant al llarg del 2024, amb el segell de Música Global. Aquesta cançó, que segons els seus autors “combina el millor del rock de bosc i el pop de ciutat” –els ingredients principals de la seva fórmula musical–, inclou la col·laboració especial del jove cantant gironí de música urbana Hattyy.

El tema ha estat enregistrat a l’estudi El Local de Vilablareix per Marc Pinya, i mesclat a Candela’s Way de Figueres per Jordi Cristau. El llançament ve acompanyat d’un videoclip dirigit per Murmur.cat i protagonitzat per Natalia Celma.

Amb 10 anys de trajectòria i diversos premis en el seu currículum, Parellop són Albert Teixidó (veu), Pep Vidal (teclats), Albert Llorens (guitarra), Pep Vidal (teclats) i Maksym Budonnyy (bateria). Parellop va crear l’himne de l’Uni Girona i, fins ara, ha publicat dos discos, Pols (Satélite K, 2017) i C’est la vie (U98, 2022).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia