Música

Festival sexagenari en plena forma

El Festival de la Porta Ferrada celebrarà aquest estiu la seva 62a edició, amb un cartell tan extens com farcit de grans noms nacionals i internacionals, durant un mes i mig. El festival de Sant Feliu de Guíxols, produït per The Project, combina el reclam inqüestionable de tretze artistes internacionals exclusius a Catalunya –entre ells, Tom Jones, Julieta Venegas, Toquinho, Madeleine Peyroux, Gregory Porter, Two Door Cinema Club i Gene Simmons (Kiss), en una nit heavy amb Obús i Motörhits–, amb més d’un 30% de produccions en català: Antònia Font, Clara Peya, Mushkaa en programa doble amb Figa Flawas i, entre altres propostes, Guillem Gisbert compartint cartell amb La Ludwig Band.

La programació musical, que és l’essència del festival, anirà precedida, el primer cap de setmana de juliol, del festival d’humor Salat, amb les actuacions, repartides entre l’Espai Port, Las Vegas i el teatre auditori Narcís Masferrer, d’Andreu Casanova, Charlie Pee, Ángel Martín, Txabi Franquesa i, entre altres humoristes, les ments perilloses d’Ana Morgade, Sílvia Abril, David Cepo i JJ Vaquero. Artistes de la resta de l’Estat com ara Robe, Amaral, Hombres G, Xoel López i Ara Malikian completaran el cartell de la Porta Ferrada, juntament amb algunes propostes clàssiques a l’església del monestir: Fabio Biondi, Pierre Hantaï, Miklós Perényi i l’Orquestra de Cambra Catalana amb Carles Marigó.

Festival de la Porta Ferrada Del 5 de juliol al 20 d’agost www.festivalportaferrada.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.