Arts escèniques

arts escèniques

La companyia britànica Gandini Juggling clourà la 29a Fira de Circ al Carrer

Del 19 al 21 de juliol la XXIX Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà tornarà a omplir places i carrers de la ciutat. Aquest divendres 14 de juny, a les 10.30 h, es presentarà la programació a la plaça Major, enmig del mercat setmanal, amb un acte obert a la ciutadania que alhora també oferirà un petit tastet circense amb una acció d’una de les companyies que configuren el cartell d’enguany.

No obstant això, l’organització ha avançat un dels plats forts de la programació: l’espectacle de tancament anirà a càrrec de la companyia britànica Gandini Juggling, que clourà la 29a edició del festival amb l’espectacle Smashed. Serà a les 22.45 h a la plaça del Castell. La companyia anglesa està considerada millor companyia britànica de circ i una de les més excel·lents del món en malabars, de manera que l’oportunitat de veure’ls en acció a la Bisbal es presenta com una ocasió única.

Gandini Juggling ha reinventat l’art dels malabars, i el reivindica en el marc de les disciplines circenses per la seva gran força coreogràfica i estètica. Smashed està inspirada en l’obra de la coreògrafa Pina Bausch i va ser estrenada l’any 2010 al National Theatre de Londres. Nou malabaristes, nou cadires, una vuitantena de pomes i quatre vaixelles ompliran l’escenari amb un trepidant viatge pel teatre, la dansa i el circ a través d’una seguit de nostàlgiques escenes amb aire cinematogràfic. La seva banda sonora inclou noms com Tammy Wynette, Little Jack Little, Mills Brothers, Louis Amstrong o Bach, entre d’altres. En els darrers 18 anys, han fet més de 4.000 funcions a quaranta països diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia