Música

L’Auditori presenta una nova temporada amb una seixantena de propostes

L’Auditori de Girona ha presentat aquest matí la nova temporada 2024-2025. que s’estendrà d’octubre del 2024 al juliol del 2025 amb una seixantena de propostes d’estils divresos, tant pel que fa a músiques modernes com a clàssica. Grans noms i projectes com Miguel Poveda, Marisa Monte, Paquito D’Riviera, Rita Payés, Marillion, Tarta Reiena, Júlia Lezhneva, Arcadi Volodos i Grigory Sokolov, entre d’altres formen part d’una temporada que representa un salt endavant per l’equipament gironí. Les entrades ja estan a la venda a www.auditorigirona.org.

Consolidat com un equipament cultural de primer nivell, aquesta temporada, la del divuitè aniversari, s'expandeix i presenta una programació anual que refirma el compromís amb l'enriquiment cultural i social del territori. Pel que fa a les estrenes i singularitats durant aquesta temporada es podran veure tres estrenes absolutes: l'espectacle JONCS de la Corcoles; l'espectacle per a tots els públics Rebel i el nou repertori de Libérica del contrabaixista Manel Fortià; quatre actuacions en primicia a les comarques gironines: Roger Mas i la Cobla  Sant Jordi -Ciutat de Barcelona; licia Fumero, COU i Miguel Poveda amb el seu darrer disc Poema de Cante Jondo, un concert únic a l'estat espanyol : el grup líder de Rock neoprogressiu Marillion. 

L'artista convidada serà la fonambulista Mariona Moya. Pel que fa a projectes únics, es podran veure dues propostes per encàrrec de l'Auditori (Paquito d'Rivera & Girona Jazz Project i Maro Freitas amb Momi Maiga)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.