Còmic

còmic

Barcelona serà la ciutat convidada del festival de còmic d’Angulema 2025

El còmic barceloní tindrà un protagonisme especial al Festival International de la Bande Dessinée (FIBD) d’Angulema 2025. L’organització de l’esdeveniment, el més important d’Europa i referent mundial, ha escollit Barcelona com a ciutat convidada de la pròxima edició, que tindrà lloc del 29 de gener al 2 de febrer.

La invitació arriba en el marc de la xarxa de Ciutats de la Literatura de la UNESCO: tant Barcelona com Angulema en formen part, i cada any des de la FIBD s’aprofita per posar en valor el talent i la creativitat literàries dels membres d’aquest circuit literari.

Durant el festival, Barcelona disposarà d’un espai al si del Pavelló UNESCO d’Angulema on, de la mà de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, es presentarà una programació pública representativa del sector del còmic a la ciutat. En el disseny de les activitats es treballarà amb la complicitat de FICOMIC, Biblioteques de Barcelona i l’Institut Ramon Llull.

La FIBD, nascuda fa mig segle (el 25 de gener del 1974) i que els últims anys ha assolit una xifra de visitants per edició d’unes 200.000 persones, ofereix un extens programa d’activitats amb presentacions de novetats, exposicions, signatures…



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia