Altres

MOSTRA

L’Ideal estrenarà l’exposició ‘Jules Verne 200’ al setembre amb tecnologia d’última generació

La mostra immersiva farà gira per tot el món fins a arribar a París el 2028, a punt per celebrar el bicentenari de l’escriptor

L’exposició immersiva promoguda per commemorar el bicentenari de l’escriptor francès Jules Verne es presentarà a Barcelona, al centre Ideal, el 19 de setembre. El muntatge, que repassa la biografia del creador de La volta al món de 80 dies i el seu univers literari i científic, proposarà un viatge en el temps per mitjà de tecnologia d’última generació distribuïda en set sales, entre les quals destaquen l’experiència immersiva, el metavers i la realitat virtual de 360º. Aquesta és la producció més ambiciosa de l’estudi de creació de continguts audiovisuals català Layers of Reality, a qui s’ha encarregat l’exposició

Jules Verne 200 combina les projeccions de gran format amb les últimes tecnologies de realitat virtual per traslladar l’espectador als mons fantàstics de l’autor. Entre les set sales on es desplegarà, destaca Planisphere numerique, la pel·lícula en 3D que es projectarà a la sala immersiva de més de 1.000 m2 de pantalla, que incorporarà una cúpula, així com el MetaVerne, una experiència de realitat virtual que fa un recorregut pels espais de les cinc de les novel·les més populars de Verne: Viatge al centre de la Terra, 20.000 llegües de viatge submarí, La volta al món en 80 dies, Robur el conqueridor i De la Terra a la Lluna. L’espai Pages biographiques permetrà, per primera vegada, conèixer alguns dels episodis més desconeguts de la vida de Jules Verne: una pel·lícula que recorre els primers anys a Nantes, la joventut a París i la seva maduresa a la tranquil·la ciutat d’Amiens.

Layers of Reality lidera la recuperació de l’obra verniana per commemorar dues dates històriques, els 120 de la mort de Verne, el 2025, i els 200 anys del seu naixement, el 2028, any en què el muntatge immersiu de l’Ideal es presentarà a París.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia