Altres

Una programació interdisciplinar per a la Nit d’Estiu de La Fundació ”la Caixa”

La Fundació ”la Caixa” organitza l’11 de juliol la iniciativa Nit d’Estiu, que tindrà lloc al CaixaForum Girona i inclou una programació interdisciplinar amb un espectacle al carrer, un taller de percussió, un espectacle de màgia i il·lusionisme, un concert en format trio i una instal·lació sonora. Aquesta activitat completarà la proposta expositiva del centre, centrada per Print3D. Reimprimir la realitat.

D’aquesta manera, el públic podrà gaudir de la mostra d’una manera diferent amb la iniciativa Cromatismes sonors. Música per a una exposició, que convida a recórrer l’exposició amb uns auriculars per escoltar una selecció musical suggeridora preparada per a l’ocasió. Els visitants podran escollir el cromatisme sonor que prefereixin: blau per a una playlist més introspectiva, vermell per a una de més enèrgica o verd per a una amb més ànim explorador. Com si fos una silent disco, connectarà tots els visitants mentre descobreixen l’exposició sota ritmes compartits, alhora que transformarà l’experiència personal de la visita.

La inauguració d’aquesta Nit d’Estiu de CaixaForum Girona serà a les 19 h i s’iniciarà al Pont de Pedra amb la rambla de la Llibertat, amb l’espectacle itinerant de Sound de Secà, la companyia d’arts de carrer que presentarà la seva proposta de percussió i moviment, Possê.

Just després, a les 19:30 h, la percussió continuarà al centre cultural, a través del Taller d’introducció al caixó flamenc, que introduirà els participants en l’apassionant i divertit món de la rítmica flamenca i amb el qual no es necessiten coneixements previs. Hi haurà un segona sessió d’aquest taller, que es farà a les 20:45 h.

Pel públic més proper a la màgia, CaixaForum Girona també oferirà a les 20:15 h i a les 22:30 h els espectacles dels mags i il·lusionistes Joana Andreu i Pere Rafart.

Per completar aquesta nit de cultura, a les 21: 30 h els amants del jazz d’arrels cubanes podran gaudir del concert del trio liderat pel pianista cubà Alfredo Rodríguez, una de les figures internacionals més rellevants del moment. L’acompanyaran Michael Olivera i Yarel Hernández.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia