Art

ART

L’espai Enlace Art de Serra de Daró exposa dibuixos i joies de Dalí

La galeria Enlace Art de Serra de Daró ha inaugurat aquest dissabte la temporada d’estiu amb quatre exposicions simultànies que inclouen una quinzena d’obres originals de Salvador Dalí. Es tracta d’una mostra on es podran veure treballs de petit format de l’artista empordanès seleccionats per Mariana Costessich i Toni Álvarez de Arana, gerent i director d’art, respectivament, de la galeria Enlace Art. Les peces exposades abracen un període que va des de l’any 1921 fins al 1979, i inclou joies, una col·laboració amb Walt Disney del 1946 i una natura morta cubista de l’any 1925 que els responsables de l’espai no dubten a qualificar de “delícia”.

Una altra de les exposicions permetrà fer un recorregut pels darrers treballs de l’escultora Tània Font (Palamós, 1978), amb unes obres que destaquen per l’acurada realització i amb el món interior femení com a referent. La nau principal estarà ocupada per dos amics que estan molt acostumats a presentar els seus treballs conjuntament: Nei Albertí (Sant Feliu de Guíxols, 1975) i l’Àlex Pallí, (Sant Feliu de Guíxols, 1972), dos artistes ganxons amb una trajectòria consolidada i unes peces que destaquen, com assenyala Álvarez de Arana, per la seva “elegància i frescor”.

Tot i el reclam de Dalí, els gestors d’Enlace redoblen amb aquesta proposat estiuenca la seva aposta per l’art de proximitat, sense haver de recórrer a figures internacionals. A més, a partir d’ara també disposen d’un àmbit dins la mateixa galeria dedicat a productes per als artistes professionals, des de teles i bastidors a pintures. Les exposicions es podran visitar fins el 15 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia