Música

cultura integradora

Joves saltencs fan un vídeo dins el projecte social Palau Vincles

Els joves saltencs que participen en el programa Un toc de Salt de Palau Vincles, el projecte social del Palau de la Música Catalana, han estrenat el nou videoclip Mon amie –sobre la força de l’amistat per superar les dificultats–, que ja es pot veure a la plataforma Palaudigital.cat . Es tracta d’una producció audiovisual en què han participat 22 estudiants del PFI de l’Escola Pia Salt, un centre que dona formació a joves d’entre 16 i 21 anys de diverses procedències i realitats que comparteixen una elevada càrrega emocional difícil de gestionar fruit de les diferents situacions de l’origen o de l’entorn amb què conviuen diàriament.

El programa Un toc de Salt ha estat un viatge de nou mesos, durant el qual els participants han treballat setmanalment entre quatre i sis hores amb un equip interdisciplinari artístic, d’intervenció i de gestió, com en la resta dels programes de Palau Vincles. En aquesta ocasió s’hi han afegit el músic i compositor Demba Sow Banora, conegut com a Babaflow, i Sandra Jurado, ballarina i pedagoga, que han guiat els participants en la composició de la cançó. Al mateix temps, l’equip d’intervenció, format per una psicòloga, una logopeda i una pedagoga, els ha acompanyat en el desenvolupament de competències personals, socials i emocionals. Els joves van presentar Mon amie el 5 de juny en el concert Palau Vincles Fest, que va reunir més de 900 infants i joves dels cors del projecte Palau Vincles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia