Arts escèniques

Figueres es MOU omple de dansa els carrers i places de la ciutat

El festival de dansa i moviment al carrer Figueres es MOU ja està en marxa i programa fins dissabte a la nit una vintena de propostes, majoritàriament a l’espai públic i al carrer, amb la voluntat d’apropar aquesta expressió artística a tothom, segons explica l’organització en un comunicat.

Els escenaris d’aquesta edició es tornen a concentrar al centre de la ciutat: la plaça de l’Ajuntament, la Rambla, la plaça Josep Pla, l’exterior de l‘espai cultural La Cate, l’Auditori Els Caputxins o el Teatre Municipal El Jardí amb la intenció que el públic pugui desplaçar-se a peu per veure els diversos espectacles proposats cada dia.

De la programació d’aquest any destaquen diverses peces que fan parada a Figueres durant les seves gires internacionals. És el cas Natural order of things, la nova coreografia de GN|MC, companyia internacional resident a Barcelona fruit de la col·laboració entre Guy Nader i Maria Campo, que presenta aquesta peça inspirada en la noció de l’ordre i el desordre. Un espectacle que arriba a Figueres just després d’estrenar-se al Mercat de les Flors, dins de la programació del Festival Grec, i abans de representar-se a la Biennal de Venècia. Una altra de les propostes d’àmbit internacional que es podrà veure al Figueres es MOU és la instal·lació/ performance Coin operated del duo format pel portuguès i el brasiler Jonas & Lander.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia