Música

Música

Carla Bruni inaugura el festival Nits de la Duquessa de cardona

La cantant i compositora francesa oferirà un concert acústic de petit format al remodelat Vilar de la Duquessa el 27 de juliol

La cantant francesa Carla Bruni actuarà el dissabte 27 de juliol (20.30 h), a Cardona, en un concert que serà el tret de sortida del cicle Nits de la Duquessa que pretén reforçar aquesta vila i la comarca del Bages en el mapa dels festivals d’estiu a Catalunya. El concert, titulat An acoustic evening with Carla Bruni, es durà a terme al remodelat Vilar de la Duquessa, un complex hoteler i gastronòmic amb vocació de ser referent de la Catalunya Central.

Carla Bruni és una de les cantants i compositores franceses més reconegudes del món. Després de tancar una etapa brillant com a model professional, el seu primer àlbum Quelqu’un m’a dit, publicat l’any 2002, va ser un èxit absolut amb més de dos milions de còpies venudes arreu del món.

Per donar al concert un format proper i gairebé íntim, en total hi haurà menys de 600 localitats, per acostar al màxim l’artista amb el seu públic. Es preveu que Carla Bruni faci un repàs ampli de la seva discografia, incloent-hi els grans èxits que han marcat més d’una generació.

El propietari del Vilar de la Duquessa i promotor del concert, Eduard Torres, considera que “hi ha moltíssima vida cultural i artística fora de Barcelona i la seva àrea metropolitana, i concerts com aquest posen en valor la riquesa, la diversitat i el necessari equilibri territorial del nostre país”. Al seu parer, “el potencial empresarial, turístic, gastronòmic, esportiu, cultural i d’esdeveniments de la Catalunya Central és enorme, i un concert amb una artista del prestigi de Carla Bruni ajudarà a reforçar aquesta vocació”.

Les entrades estan a la venda a: www.nitsdeladuquessa.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia