Música

BLANES

La primera edició del Festival Concerts Arran de Mar ha tingut 1.800 espectadors

Aquest cap de setmana ha arribat al final del seu periple una nova proposta cultural que ha tingut lloc els tres darrers caps de setmana a la població on comença la Costa Brava: el Festival de Blanes Concerts Arran de Mar. Pendent de fer una valoració més a fons del resultat d’aquest esdeveniment, d’entrada el balanç que es fa des de l’organització és força positiu.

Sumant els espectadors que han assistit als sis concerts que hi ha hagut els dies 21, 22, 28 i 29 de juny, així com els dies 5 i 6 de juliol, dóna un total de 1.800 persones de públic. L’actuació que en va registrar més, assolint el ‘sold out’ va ser precisament la que va oferir divendres passat al vespre el popular grup ‘Blaumut’, que està de gira amb la primera part del seu darrer disc.

Pel que fa a la resta de concerts, s’ha mantingut una bona mitjana del nombre de públic que ha pogut gaudir de sis magnífiques nits de música a l’aire lliure. Tal com ja proclamava el nom del festival, ho han fet al costat del mar Mediterrani, al pati de l’Escola Joaquim Ruyra, un lloc molt emblemàtic per Blanes perquè va ser el primer centre d’educació públic que precisament complirà els 100 anys l’any vinent.

Des de l’organització es creu que precisament l’emplaçament que finalment ha tingut el cicle musical va contribuir al principi del cicle que el ritme de venda d’entrades no fos tan fluid com finalment sí que va acabar sent. Primer es va anunciar que les actuacions es farien a la Plaça de l’Església, més tard es va dir que seria a l’escullera de l’espigó del Club de Vela, i finalment la ubicació definitiva ha estat l’escola.

De cara a l’any vinent, quan està previst que hi hagi una segona edició del festival, es valorarà si es repeteix l’emplaçament d’enguany, o bé se’n tria un altre d’alternatiu. Sigui com sigui, el què si es considera com un objectiu plenament assolit és que ha estat el primer festival d’estiu de la Costa Brava, el què ha encetat la temporada musical per encetar l’oferta cultural estiuenca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Superchunk actuarà a Sant Feliu de Guíxols

sant feliu de guíxols
CRÒNICA

Des de l’aniversari de Rufus Wainwright

ABUSOS AL CINE I AL TEATRE

El Servei d’atenció als abusos en el sector artístic ha atès 21 consultes en dos anys

BARCELONA
equipaments

Carles García Hermosilla, nou director del Museu d’Història de Barcelona

barcelona
cultura

El Museu d’Història de la Joguina reobre amb més objectes exposats

sant feliu de guíxols
Cultura

Mor Julia Uceda Valiente, professora, escriptora i poetessa andalusa

Cultura

Troben víctimes de la pesta negra del segle XIV a la Catalunya central

Santa Maria de Besora
Sergi Clavell
President del Gremi d’Antiquaris de Catalunya

"El sistema espanyol d'exportacions d'obres d'art és una barbaritat"

Barcelona
Inauguració d’un mural de Tintín

Cimera diplomàtica de Sildàvia a Calonge

calonge