Arts escèniques

LLETRES

Neix Contradicció, una programació estable de poesia a Reus

La regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus impulsa una nova programació estable de poesia, amb un acte mensual al centre Cal Massó. Amb el nom Contradicció i amb la direcció artística de Meritxell Cucurella-Jorba, el cicle arrencarà aquest dissabte, 3 d’agost, i finalitzarà el 14 de desembre. “La poesia és el fil conductor d’aquest cicle, però la voluntat és allunyar-se de la imatge més tradicional d’aquest gènere i s’opta per ampliar el ventall a través d’incloure dansa contemporània, música urbana i electrònica... El que pretén Contradicció és que la poesia arribi al gran públic, fins i tot a col·lectius que poden no estar-hi tan avesats com són els joves”, explica Daniel Recasens, regidor de Cultura.

La programació arrencarà aquest dissabte amb l’espectacle Pedrals solament, un repàs de grans èxits del recitador Josep Pedrals. El dissabte 7 de setembre es presentarà l’espectacle basat en l’obra de Ferrater versus Vinyoli Gosar ser tres a contradir la nit, que també inclourà dansa contemporània. Per al 19 d’octubre s’ha programat el muntatge De la poesia catalana a la música urbana, i els dos darrers espectacles seran Jansky: deu anys d’electroverse (9 de novembre) i Dicció i contra de poetes novíssims (14 de desembre). La idea és que Contradiccions es consolidi i es faci una nova edició cada a any.

Paral·lelament als espectacles, també es durà a terme un taller de creació i dicció poètica per a joves, que tindrà quatre sessions (el 19 i 26 d’octubre i el 9 i 30 de novembre).

En el programa hi col·labora el celler Terra Cellars, que proporcionarà un vi diferent per a cadascun dels actes, i la DOP Avellana de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia