Arts escèniques

ARTS EN VIU

Caixafòrum programa una vetllada de circ a Casaramona

Des del dimecres 10 de juliol i fins al 7 d’agost, Caixafòrum programa un monogràfic d’espectacles per disciplines a Casaramona, de Montjuïc. Aquesta tarda estarà dedicada al circ, amb l’arrencada de la música festiva de les Balkan Paradise Orchestra (que tant poden ser programades a l’Apolo com en una cercavila o en l’animació d’una pista de circ). Caixafòrum ha anat diversificant les propostes, mirant de vincular les actuacions en viu amb les exposicions programades, que també incorporen visites per arrodonir la tarda. El 10 de juliol es va dedicar a l’humor; el 17 de juliol, a la màgia, i dimecres, a la dansa.

L’actuació principal d’aquest vespre és Parade, de La Maquiné (20 h, Auditori): una parella de comediants arriba a la plaça d’un poble i munta una petita carpa de circ per mostrar l’única atracció que tenen, en Babar, un petit elefant que vol ser artista, però que té por dels humans. A través del teatre d’objectes, les arts plàstiques, la música en directe i inspirant-se en el circ d’antany, La Maquiné proposa un muntatge ple de vitalitat, humor i tendresa, en què es descriu la història d’en Babar i com ha arribat al circ dels valents.

Acompanyant Parade, el duet Modo Grosso fa un breu concert performàtic amb l’Entre-cordes (Terrassa modernista, planta 2, 19 h i 21 h): Déborah Colucci compon un repertori modern i virtuós per a l’arpa. Amb el seu instrument improvisa i explora sons rics i variats. Alexis Rouvre és un artista físic, un malabarista i, sobretot, un manipulador de cordes. Junts fan ressonar un espai sonor i visual, tot creant harmonies i dissonàncies poètiques, lliures i sense artificis. Un espectacle de circ que combina dues disciplines no usuals que et sorprendran. També hi haurà un taller de malabars (19 h i 20.15 h) a càrrec de Moi Jordana: en René i la Clotilde acolliran el públic a la seva carpa sense sostre ni parets. Tots dos personatges oferiran un taller espectacle de benvinguda en què, a través del joc i l’humor, ensenyaran els diferents objectes malabars i el seu funcionament.

La darrera sessió, el 7 d’agost, serà una vetllada dedicada al joc. El cap de cartell és la baldufa de Poi (20 h, Pati anglès). La companyia Tercio Incluso proposa un espectacle de teatre d’objectes, Normalente o viceversa (Aula 1, planta 2, 19.30 h i 21 h); mentre que Diabolus in Música presenta Operàmida (Auditori, 21.30 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia