Patrimoni

PATRIMONI

Adjudiquen la restauració de l’aqüeducte romà del Camp de Mart de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat l’execució de les obres associades al projecte de restauració i consolidació d’un tram de l’aqüeducte romà del Camp de Mart a l’empresa RECOP Restauracions Arquitectòniques. La durada prevista dels treballs a la zona és de vuit setmanes i el valor del contracte és de 40.000 euros.

Els treballs consisteixen en la consolidació de la base d’aquest tram de l’aqüeducte i la muralla. Segons el consistori, per tal de fer-ho possible, es retiraran els afegits moderns que puguin malmetre la imatge i lectura de l’aqüeducte, s’eliminaran els restes de plantes i arrels i es segellaran les esquerdes. També està previst dins el projecte l’estudi de les patologies que presenta, així com la senyalització i posada en valor del monument.

La zona d’actuació és de 31,60 metres quadrats i es delimita en el mur que hi ha darrere del Teatre Auditori del Camp de Mart.

Aquesta actuació ha rebut el suport de la Generalitat per a l’execució d’obres de restauració i consolidació d’immobles de notable valor cultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia