Cultura popular

cultura

Tretze programes de la festa major de Vilafranca del Penedès, amb sorpresa de joia

Els programes de la festa es podran adquirir durant la Capta, i les joies, d’una joieria local, estan valorades en 3.315€

Pels administradors, és una forma d’incentivar la compra del programa i de suport al comerç local

L’enginy és la base del poder d’atracció i convocatòria a l’hora de programar esdeveniments culturals. És el que han pensat els organitzadors, anomenats administradors, de la festa major de Vilafranca del Penedès que han optat per amagar joies dins els programes de la festa d’aquest any.

La festa major de Vilafranca, que es fa en honor a Sant Fèlix, es duu a terme del 29 d’agost al 2 de setembre. I aquest any, el primer dia de la Capta el proper 20 d’agost, es repartiran els programes pel centre de Vilafranca amb una tartana amb un cavall, tal com s’havia fet tradicionalment. Els cinc administradors i administradores: Imma Galofrè, Iris Serra, Imma Badell, Arnau Martí i Josep Maria Feliu han explicat que tretze programes de la festa amagaran una joia de la Joieria Moner. Les peces que s’amagaran són totes d’or de 18kt. Hi ha dos anells, un d’ells és d’or rosa amb un topazi blau i dues ametistes i, l’altre, d’or blanc amb un topazi blue london i dos topazis blaus. També hi ha tres polseres de fil amb una peça d’or, una primera d’or groc amb un diamant, una segona d’or blanc amb un diamant i la tercera és d’or groc amb una maragda. Finalment, també hi ha vuit polseres de cadena amb una peça en forma de trèvol. Tot plegat, està valorat en 3.315€.

Suport al comerç local

El quintet d’administradors defensa que amb aquesta iniciativa “s’incentiva encara més la compra del programa d’aquest any”, que ha estat confeccionat pel dissenyador vilafranquí Joan Brull Bayer. A més, explica que “també és una bona manera de donar suport i visibilitzar el comerç i els establiments de casa nostra”.

Els organitzadors recorden que es podrà comprar el paquet amb el regal d’enguany, l’estampa i el programa durant la Capta dels dies 20 i 21 d’agost, a un preu de 35€. També es podrà adquirir a les diferents parades que es muntaran a la plaça de la Vila cada tarda, de 6 a 2/4 de 9 del vespre, entre els dies 22 i 25 d’agost.

En el moment de fer la compra del programa, les tretze persones afortunades no sabran si aquell exemplar té o no sorpresa. Només quan l’obrin descobriran si més enllà de l’estampa, el regal i programa, tenen un premi extra en forma de joia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Visa pour l’Image marcat per la guerra de Gaza

Perpinyà
música

La Fireluche i Joan-Lluís Lluís estrenaran l’experiment ‘Pareidolia’ al sisè cicle El Generador

girona
TEATRE

Croàcia celebra la Diada de Catalunya amb el record de Pau Casals a la Casa Blanca

BARCELONA
Llibres

El nou projecte editorial d’Abacus Futur publicarà 250 novetats en català i castellà el 2025

Barcelona
cinema

Tres clàssics per celebrar els 90 anys de Sophia Loren

Barcelona
TEATRE

El tàndem Galceran-Belbel tensa la comèdia amb una situació de terror

BARCELONA
cinema

El 36è Festival de Cinema de Girona estrena la primera part dijous

Girona
cinema

Steven Soderbergh i Geoffrey Rush visitaran Sitges

Barcelona
ARTS EN VIU

Rècord: Barcelona supera els tres milions d’espectadors

BARCELONA