Altres

L’Ésdansa tanca amb 10.000 espectadors i una ocupació mitjana del 90%

El festival Ésdansa, dedicat a la dansa d’arrel tradicional, ha tancat avui la 42a edició amb una assistència de deu mil espectadors. A més dos espectacles, Folk as Queer i Yarín, han exhaurit les entrades i la resta que també eren de pagament han assolit una ocupació del 90%.

L’última jornada del festival, que va començar el 19 d’agost, ha tingut com a novetat un dinar popular compartit per les diferents companyies i artistes que han participat en l’Ésdansa. A més, s’ha dut a terme la ballada participativa, festiva i informal Coi Dansem!, en la qual el grup musical Coi els Montgrons, junt amb els balladors de l’Esbart Marboleny i l’Esbart Joaquim Ruyra, s’ha encarregat de la dinamització. Aquesta proposta neix del Festival Càntut de Cassà de la Selva, el Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny i l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes i té el suport del Programa d’Impuls a la Dansa d’Arrel.

En una nota de premsa, l’organització ha agraït la implicació i el treball dels “més de 200 voluntaris” que han col·laborat en el festival, així com el suport dels veïns de les Preses, el públic de fora del poble, les institucions (Ajuntament de les Preses, Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona i Inaem) i els patrocinadors privats. La 43a edició del Festival Ésdansa tindrà lloc entre el 18 i el 24 d’agost de 2025 a les Preses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia