Arts escèniques

Cultura

Mor l’actriu argentina Selva Alemán

Un emblema del seu país

L’actriu nascuda a Buenos Aires l’any 1944, Selva Carmen Giorno, més coneguda com a Selva Alemán, va morir dimarts, als 80 anys, segons va confirmar Multiteatro Comafi, complex teatral amb el qual estava protagonitzant l’espectacle Cartas de amor.

Era filla d’una família d’artistes i quan tot just tenia quinze anys, ja va participar en el programa televisiu Historia de jóvenes (1959). Va estudiar art dramàtic i ràpidament va començar a convertir-se en una de les figures femenines més destacades de l’escena argentina. Durant la seva trajectòria de més de sis dècades, va participar tant en televisió, com en cinema com sobretot en teatre. Entre molts altres premis, va ser guanyadora de tres Martí Fierro (1998, 2002 i 2010), un Konex (2011), un Or de l’Associació de Cronistes de l’Espectacle (2015) i el premi a la trajectòria de l’Associació Argentina d’Actors (2010). La mateixa associació ha emès un missatge de condol recordant el respecte que va saber-se guanyar durant tants anys de trajectòria artística. També s’han afegit a les mostres de condol grans personalitats del món de l’espectacle, la televisió i la política.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia