Art

Girona

La Volta celebra la 50a edició de les Jornades Voltàiques

La il·lustració, l’animació i l’arxiu centren aquesta trobada cultural que tindrà lloc dissabte a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís

La Volta, la comunitat artística i artesana d’acció col·lectiva ubicada al barri de Sant Narcís de Girona, celebra dissabte la 50a edició de les Jornades Voltaiques. Un esdeveniment que en aquesta ocasió estarà dedicat a la il·lustració, l’animació i l’arxiu amb l’organització d’exposicions, instal·lacions i projeccions a partir de les deu del matí i fins a les vuit del vespre.

Un munt d’activitats entre les quals destaca una mostra que reuneix les obres d’un dissenyador gràfic i una artesana tèxtil ( Sanata Daou i Andreu Morales) i un projecte titulat Sunscreen, de Maite Basterra i Víctor Masferrer, que utilitza la fotografia experimental per a reflexionar sobre la relació que mantenim amb el nostre entorn i centraten la problemàtica de les cremes solars.

Pel que fa els concerts, hi haurà des de les rolas cumbieras i salseras de Dj. guarichu a un espectacle-taller que integra la il·lustració, la música i la paraula en directe, a càrrec de la companyia I.G.L.Ú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia