Arts escèniques

arts escèniques

Un centenar d’artistes d’arreu del món, al Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric

L’11a edició del festival té lloc durant tota aquesta setmana a Sant Esteve de Palautordera

Un centenar de pallasses d’arreu del món, entre les quals Nola Rae, Claire Ducreux, Maite Guevara, Vanderleia Will, Caroline Obin, Dolorèz Léonard i Las Couchers, actuaran aquesta setmana a l’11a edició del Festival Internacional de Pallasses (FIP), coorganitzat pel Circ Cric i l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera. Fins diumenge vinent, el festival combina la programació escènica amb activitats professionals i de sensibilització en temes d’igualtat i gènere, per defensar que “el riure és una arma de construcció massiva” i reivindicar el paper de la pallassa a la societat.

Com cada any, el FIP es desenvoluparà en tres nivells: el professional (reservat a les pallasses), l’adreçat als escolars i l’obert al públic general. El festival ha començat avui amb un programa de cursos, stages i fòrums d’actualitat. De dimarts a dijous, els escolars dels centres educatius de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera gaudiran d’una selecció d’espectacles, i a partir del dijous 3 d’octubre i fins el diumenge 6 d’octubre el festival obrirà les portes per “mostrar-nos les pallasses a escena, amb un ampli ventall de propostes en clau femenina i d’humor, de gran qualitat artística i per a tots els gustos i edats”,

Enguany, al festival hi haurà més artistes que mai, tant professionals com novelles, procedents de diferents racons de l’Estat espanyol i també de l’estranger, de països com ara el Brasil, Austràlia, Anglaterra, Canadà, Itàlia i França.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia