Música

música

L’11è festival Accents presenta el programa

Albert Pla, Guillem Gisbert, Ismael Serrano, Christina Rosenvinge, Lagartija Nick i Sr. Chinarro formen part del cartell de l’11è festival Accents, que oferirà 27 concerts del 6 d’octubre al 14 de desembre a onze municipis tarragonins: Reus –que és la seu principal–, Cambrils, Vilaplana, la Selva del Camp, el Morell, Riudoms, Botarell, Miami Platja, Solivella, Constantí i Vila-seca.

El programa comptarà també amb les actuacions de Joan Miquel Oliver, Roger Mas, Cris Juanico, Xarim Aresté, Sandra Monfort, Carles Viarnès, Marala, Tarta Relena, Isabel Vinardell, Alosa, Fetus, Xavi Sarrià, Cesk Freixas i Ruper Ordorika.

“L’Accents oferirà durant dos mesos una selecció acurada de la música d’autor catalana més recent. La majoria d’artistes canten en català, però també hi ha propostes d’Andalusia, Madrid i el País Basc”, ha explicat avui en roda de premsa Isaac Albesa, organitzador del certamen.

El festival apostarà també per la música de quilòmetre zero, amb Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves, Joan Masdéu, Lia Sampai, Anna d’Ivori, La Cosina, Eloi Duran i Espaldamaceta.

Una de les novetats d’aquesta edició és la presentació de dos llibres al Teatre Fortuny de Reus: Cor trencat,de Pep Blay, biografia de Carles Sabater, cantant de Sau, i l’autobiogràfic Vagabundeos. Extractos de mis diarios, de Jaume BlancEl Toubab.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.