Llibres

Literatura

Setanta editorials participen a la 13a edició de Liberisliber

Besalú celebra el Festival i fira de l’edició independent aquest cap de setmana

Fonsi Loaiza, Alba Sidera, Cristina Masanés, Maria Mercè Roca i Toni Sala son alguns dels escriptors que participaran a les taules rodones obertes al públic

Després de dos anys d’aturada, els organitzadors de Liberisliber van tornar l’any passat amb la mateixa fórmula de sempre: una fira amb una setantena d’editorials independents i un festival amb més d’una vintena d’activitats dirigides a tot tipus de públic: general, familiar, professional i digital.

Enguany seguirà igual, amb la novetat que l’organització aprofundeix en l’ús d’un sistema participatiu amb les pròpies editorials per confegir la programació del festival, el que propicia un cartell al marge de les modes i tendències que dona veu a autors i especialistes amb modes de pensar i de fer molt diferents.

Es manté la novetat de l’any passat de tenir un tema central que monopolitzi els Diàlegs, que en aquesta edició és Escriure i que tanca el díptic iniciat el 2023 amb Llegir. Una altra curiositat és que per primer cop a la història de Liberisliber les editorials de no-ficció seran les més abundoses (46), per davant de les de narrativa (43). Dels 71 participants, 68 són segells editorials independents i 3 llibreries.

Pel que fa a les activitats, entre els noms destacats que participaran en taules rodones hi ha Manel Ollé, Toni Sala, Míriam Ruiz Ruano, Melcior Comes, Olga Jornet i Laura López Granell, Fonsi Loaiza, Miquel Ramon i Alba Sidera, Cristina Masanés i Maria Mercè Roca.

Finalment, l’organització continua treballant en dos grans projectes dins l’àmbit digital, centrats en la prescripció i el foment de la lectura (i molt lligats amb l’objectiu de divulgar la bibliodiversitat de qualitat), dels que hi ha la previsió de poder-los donar a conèixer durant el segon semestre de l’any que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia