Música

música

The Crab Apples obrirà demà al Yeah! de Girona el festival itinerant Empremtes.cat

També inclourà concerts de Ginestà a Lleida, Antònia Font a Esparreguera, Guillem Gisbert a Olot o Manu Guix a Reus

Faro Music, l’agència responsable del Flama Fest –el primer festival de música urbana íntegrament en català, que es farà al novembre al Tarraco Arena–; del P-Tardeo Fest, que tindrà lloc al novembre al Poble Espanyol de Barcelona, i del Festival Empremtes, ha anunciat l’expansió d’aquest últim per tot Catalunya sota el nom d’ Empremtes.cat .

El concert inaugural de l’Enpremtes.cat tindrà lloc demà, divendres 4 d’octubre, a la Sala Yeah! de Girona (22.30 h), amb la banda barcelonina d’indie pop-rock The Crab Apples, que hi presentarà el seu nou EP, Un volantazo Des de l’autogestió i la independència, Carla Gimeno (veu), Laia Alsina (guitarra elèctrica) i Laia Martí (baix), acompanyades per Mauro a la bateria, han publicat tres àlbums i diversos EP a través dels quals han experimentat amb diferents sonoritats: amb el pop al centre, han viatjat pel grunge, l’electrònica i el rock aconseguint un so propi entre la llum i la foscor.

L’Empremtes.cat inclourà també les següents actuacions: Ginestà, el 19 d’octubre al Cotton Club de Lleida; Antònia Font, el 26 d’octubre al Teatre de la Passió d’Esparreguera; Raquel Lúa, el 15 de novembre al Yeah! de Girona; Mr. Kilombo, el 16 de novembre al Manolita Night Life de Lleida; Guillem Gisbert, el 22 de novembre al Teatre Principal d’Olot; Edu Esteve, el 29 de novembre a La (2) de l’Apolo de Barcelona, i Manu Guix, en format acústic, el 20 de desembre al Teatre Fortuny de Reus. A més, el 23 de novembre el Flama Fest reunirà al Tarraco Arena, de Tarragona, Julieta, 31Fam, Triquell, Lildami, Flashy Ice Cream, Classe B i altres artistes.

.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia