Música

música

Neix la Fira del Disc de Celrà, demà al parc Cors-Guinard, amb concerts i sessions de DJ

Organitzada per l’associació Discordants i l’Ajuntament, la fira tindrà lloc de les 11 del matí a les 9 del vespre, amb més de 40 metres lineals de parades de discos

La primera edició de la Fira del Disc de Celrà tindrà lloc demà, dissabte 12 d’octubre, al parc Cors-Guinard, organitzada per l’associació cultural Discordants i l’Ajuntament de Celrà. La fira estarà oberta de les 11 del matí a les 9 del vespre, amb entrada lliure i més de 40 metres lineals de parades de discos, entre els quals seran majoritaris els ara reivindicats elapés i singles de vinil. També hi haurà una exposició sobre el moviment d’insubmissió al servei militar, i dos escenaris: un per on passaran 6 discjòqueis i un altre on tocaran 4 bandes.

Les sessions de DJ aniran a càrrec de DJ YulBrinner (12.30 h), DJ Mr. Blond (14.40 h), DJ Error System (15.20 h), DJ Pubilla Hilton (17 h), DJ Discontinu (17.40 h) i DJ Tendrums (19.20 h).

Els concerts estaran protagonitzats per Toni Beiro (13.10 h), The Relays (16 h), Alterannda (18.20 h) i La Tosca Brava (20 h).

La fira tindrà també una zona infantil, amb tallers a les 12 del migdia i a les 4 de la tarda. Durant la jornada també se sortejaran samarretes de la fira, i hi haurà servei de bar per menjar i beure, durant tota la jornada.

“A cada edició proposarem un viatge pel món de la música, divers i polifacètic. Ens hem proposat ser una bona corretja de transmissió i guanyar-nos el respecte del públic, que al cap i a la fi és el motor que mou els plats”, expliquen els promotors de la nova fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia