Música

MÚSICA

Liam Payne, exOne Direction, mor en caure des d’un tercer pis a Buenos Aires

La policia va rebre una trucada alertant d’una persona fora de control i violenta a l’hotel

El servei d’Urgències no va poder fer res per mantenir en vida el músic de 31 anys

Liam Payne, exintegrant de la banda britànica One Direction, ha mort aquest dimecres a Buenos Aires al caure des del tercer pis d’un hotel, segons han confirmat fonts oficials, que han informat a l’agència Efe. L’artista, de 31 anys, s’hauria llançat del balcó de la seva habitació. Payne, compositor i guitarrista, feia dies que estava residint a l’hotel.

A mitja tarda, personal policial de la Comissària 14 va desplaçar a l’hotel Casa Sur després d’una trucada al 911 on s’informava sobre un home agressiu que podria estar sota efectes de drogues o alcohol, segons el portaveu policial, que no va confirmar que l’home en qüestió fos Payne. Davant l’arribada del personal policial a l’hotel, l’encarregat del lloc va afirmar que va sentir un fort soroll al pati intern del darrere de l’hotel, i quan els oficials van arribar, van constatar la mort d’un home que s’havia llançat del balcó de la seva habitació, segons ha detallat el Ministeri de Seguretat de Buenos Aires en un comunicat.

La banda britànica One Direction es va formar a partir de la participació dels cinc músics al programa televisiu de caçatalents The X Factor. Cap dels cinc va guanyar, però se’ls va proposar un futur com a banda masculina, formada per Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson i el mateix Liam Payne. La banda va triomfar mundialment entre el 2010 i el 2016, seguit per veritables onades de joves adolescents als seus concrets. Les gires van passat puntualment per Barcelona. La banda va anunciar que es retirava uns mesos el 2016. A partir de llavors, cada integrant va seguir carreres artístiques en solitari, amb sorts desiguals.

Harry Styles va ser, amb diferència, el membre que més ha sobresortir. Va saber, a més, trencar amb la imatge de membre d’una “boy band” creada artificialment i fins i tot va ser escollit per Christopher Nolan per ser un dels actors principals en la súper producció Dunkerque (2017). Payne, per la seva banda, va publicar dos àlbums en solitari i alguns “singles”. Va col·laborar amb Ed Sheeran i J Balvin. abans d’anunciar que alguns membres del grup pretenien recuperar la marca de One Direction. En la seva carrera en el conegut grup, va compondre temes com Taken, Everything about you, Same mistakes, Last first kiss, Back for you i Summer love, que van formar part als àlbums Up all night (2010) i Take me home (2012). El 2018 va rebre un dels premis Teen Choice als EUA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia