Comunicació

comunicació

L’APPEC premia Enric Calpena, la Llibreria Ona Pau Claris i Cultura Activa d’Andorra

El lliurament dels guardons tindrà lloc durant la 24a Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que se celebrarà el 6 de novembre a Barcelona

L’ APPEC , l’associació dels editors de revistes i digitals, distingirà el periodista Enric Calpena, la Llibreria Ona Pau Claris i l’entitat Cultural Activa d’Andorra per la seva tasca en la normalització, la promoció i la divulgació de la llengua i la cultura catalanes, en un context advers i en què necessiten un impuls decidit i constant.

En aquest sentit, la Junta de l’APPEC lliurarà el Premi Comunicació a Enric Calpena perquè, al llarg de la seva carrera, “ha combinat el periodisme i la divulgació de la història i la cultura a partir d’un compromís ferm en la defensa de la llengua i la cultura pròpies”.

En paral·lel, la Llibreria Ona Pau Claris rebrà el Premi Cultura per “l’aposta decidida en la venda de revistes en català i per la cura en la seva presentació”. Així mateix, la Junta de l’APPEC entregarà el Premi Societat a Cultura Activa d’Andorra “per la defensa ferma de la llengua catalana”. Aquesta organització, agermanada amb Òmnium Cultural, promou l’ús del català en un país i en un context en què el castellà cada cop és més present.

L’entrega d’aquests guardons tindrà lloc durant la 24a Nit de les Revistes i la Premsa en Català, el dimecres 6 de novembre al Casino l’Aliança del Poblenou, a Barcelona. Durant els pròxims dies, l’APPEC donarà a conèixer la resta de premiats de l’edició d’enguany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia