Arquitectura

art

Pinten un gran mural col·lectiu a la façana de vidre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

La iniciativa ha format part del Barcelona Dibuixa 2024 i també s’ha emmarcat en els actes de commemoració dels 150 anys de l’Associació d’Arquitectes

Prop de 300 persones han participat aquest diumenge en el taller dirigit per l’arquitecte, muralista i pintor Julián García a la façana de la seu de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Els dibuixos estan fets sobre els vidres de l’edifici, amb retoladors de color blanc, i això permet veure’n la composició també des de l’interior. Aquest taller participatiu per dibuixar els edificis de la ciutat ha estat organitzat pel COAC Barcelona i el Centre Obert d’Arquitectura i s’ha dut a terme amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement de l’Associació d’Arquitectes. Aquesta activitat forma part del Barcelona Dibuixa 2024, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i el Museu Picasso. Barcelona Dibuixa ha programat tallers de dibuix a diferents punts de la ciutat durant tot el cap de setmana, com una autèntica festa ciutadana del dibuix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia