Música

Cultura

Ha mort el promotor cultural Joan Rosselló

L’any 1988 va crear, juntament amb Tito Ramoneda, The Project, una de les principals empreses promotores de concerts del país

L’empresari cultural Joan Rosselló, cofundador i CEO de The Project, ha mort avui, a l’edat de 65 anys, segons ha fet saber la revista musical Enderrock.

La promotora cultural The Project va ser creada el 1988 per Tito Ramoneda i ell mateix, i l’any 2004 s’hi va incorporar Iñaki Martí. Junts organitzaven una mitjana de 400 concerts l’any, segons expliquen a la seva pàgina web. Eren els propietaris de festivals de llarg recorregut com el de Jazz de Barcelona, el Guitar BCN, el Porta Ferrada, l’Idílic, el De Cajón, el Mar d’Estiu o el festival de música coral Els Grans del Gospel, entre molts altres. Del 2012 al 2022 van encarregar-se de la gestió de la sala BARTS de Barcelona (actual Paral·lel 62), i el 2009 van rebre la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona, en reconeixement de la seva extensa trajectòria. Per altra banda, Rosselló també va ser president de l’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) entre el 2008 i el 2011. Fa pocs dies la filial a l’Estat de Warner Music va anunciar que adquiria el 100% del capital de The Project.

El seu soci, Tito Ramoneda s’ha expressat així a les xarxes socials: “Joan ha viscut la seva professió amb passió cada moment, en l’àmbit personal ha estat un amic de l’ànima per a tots, i en el professional, ens ha aportat moltes coses que quedaran per sempre en la nostra indústria”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia